Entra o Registra't
Cistella: La cistella està buida

Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Forma de pagament

El pagament es realitzarà en efectiu o amb targeta de crèdit.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 08:30 a 14:00, de dilluns a dissabte, i de 17:00 a 20:30, de dilluns a divendres, sempre per comandes rebudes 24 hores abans.

La comanda

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: En safata de dos en dos per congelar.
  • Si vostè ha comprat 1 pollastre farcit: Farcit amb prunes i pinyons, sense ou.

Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" per especificar si vol el producte en safata, en paper, o, en el cas dels embotits i formatges, envasat al buit.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà o si vol el servei a domicili, i quan vol que la seva comanda estigui disponible.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a hernandoxarcuter@hernandoxarcuter.com indicant-nos el canvi que vol realitzar.